VVD Purmerend vernieuwt fractie met vier nieuwe gezichten

De fractie van de VVD Purmerend heeft drie commissieleden benoemd die de komende bestuursperiode de fractie in de gemeenteraad van Purmerend versterken.

Samen met Timo Roeleveld, geïnstalleerd als nieuw raadslid, telt de zeven koppende tellende fractie vier nieuwe gezichten. Aan herkozen fractievoorzitter Jan Peter Dompeling de taak om de fractie te leiden. 

De nieuwe commissieleden zijn Valérie Hagen (27), Nicole Ploeger (26) en Frank ten Hagen (66). Zij waren alle drie niet eerder actief als gemeenteraadslid of commissielid, maar wel betrokken bij de VVD Purmerend als actief lid. Fractievoorzitter Jan Peter Dompeling: "onze nieuwe fractie bestaat uit raadsleden met veel ervaring en kennis. We vullen de fractie aan met nieuw talent, dat staat te trappelen om aan de slag te gaan."

Fractievoorzitter Jan Peter Dompeling is erg blij met de nieuwe fractie. "Al deze mensen denken, durven en dóen. We vormen een goede afspiegeling van de maatschappij. Samen stropen we de mouwen op en gaan we aan de slag voor een liberaal Purmerend. Alle Purmerenders die op de VVD Purmerend hebben gestemd, kunnen ervan uitgaan dat we ons voor de volle 100% inzetten."