Koek en zopie op de Koemarkt (mét ijsbaan!)

Oer-Hollands en gezellig: de schaatsbaan op Koemarkt is terug voor een dagje! De VVD Purmerend nodigt je uit op woensdag 14 maart voor een kop warme chocolademelk, een rondje schaatsen op een ijsbaan en een goed gesprek.

De binnenstad van Purmerend bruist op initiatieven van ondernemers en inwoners. De VVD Purmerend draagt graag haar steentje bij aan onze bruisende binnenstad. Initiatieven die je als gemeente heel hard moet toejuichen en mogelijk moet maken.

In gesprek

Op de Koemarkt wordt een heuse ijsbaan van 60 m2 uitgerold. Schaatsen kunnen gratis geleend worden en u krijgt een lekkere kop warme chocolademelk. U kunt schaatsen en in gesprek met kandidaat-raadsleden van 11.00 tot 19.30 uur. Mark Harbers, staatssecretaris van Justitie en Veiligheid, is ook aanwezig van 13.00 tot 15.00 uur.

Bruisende binnenstad

Over de binnenstad zegt lijsstrekker Jan Peter Dompeling: “de komende jaren wordt er veel gebouwd in de binnenstad en ieder bouwproject trekt meer mensen naar ‘t Stadje. Maar er verdwijnen wel héél veel parkeerplekken. Een van de eerste dingen die we willen oppakken na de verkiezingen is het parkeerbeleid in de binnenstad. Niet van project naar project kijken hoe het zit met parkeerplekken, maar één goede en complete visie. Want een bruisende binnenstad moet wel bereikbaar zijn”.

Bewegen is gezond

Lijsttrekker Jan Peter Dompeling: “bewegen is gezond! Daarom nodigen we dan ook alle kinderen uit om te komen schaatsen. VVD Purmerend wil beweging stimuleren en daar willen wij dan ook de komende jaren in investeren”.

De schaatsbaan en kandidaat-raadsleden van de VVD Purmerend zijn op woensdag 14 maart van 11.00 tot 19.30 uur aanwezig op de Koemarkt. Staatssecretaris Mark Harbers is aanwezig van 13.00 tot 15.00 uur.

Let op: door het type ijsbaan is het niet mogelijk om met je eigen schaatsen op de schaatsbaan te gaan. Toegang, het lenen van schaatsen en deelname is geheel gratis.