VVD Purmerend huldigt Jan Kuiper

Op zaterdag 13 februari heeft de VVD Purmerend Jan Kuiper in het zonnetje gezet. VVD Statenleden van Noord-Holland delen rond Valentijnsdag namelijk persoonlijk taarten uit aan personen en organisaties die iets bijzonders voor de gemeenschap hebben gedaan.

Uitreiking in Purmerend

In Purmerend wordt Jan Kuiper in het zonnetje gezet. Hij heeft dit verdiend omdat hij zich al vele jaren inzet voor de jaarlijkse kortebaandraverij waar heel Purmerend en omstreken voor uitloopt. Als voorzitter, secretaris, penningmeester maar bovenal als manusje van alles, weet Jan ieder jaar weer een geweldige dag te organiseren met als grote middelpunt de traditionele kortebaandraverij. Het hele jaar is Jan actief met allerhande zaken die noodzakelijk zijn om de inmiddels “grootste reünie van Purmerend” mogelijk te maken!

Inwoner van verdienste

Dit jaar stond de Noord-Hollandse inwoner van verdienste centraal. Wij willen graag aandacht schenken aan de Noord-Hollander achter de schermen, de persoon die bergen werk verzet voor anderen maar niet altijd zichtbaar is.

Jaarlijkse taartenactie

Met de VVD Taartenactie, die jaarlijks rondom Valentijnsdag wordt gehouden, worden mensen of organisaties in het zonnetje gezet vanwege hun bijzondere inzet voor de gemeenschap in hun buurt, wijk, dorp, stad, of regio. De VVD Taartenactie vindt dit jaar voor de tiende keer plaats.