Sabine Pronk

Mijn naam is Sabine Pronk (1970), geboren en getogen in Wenen, Oostenrijk, en in 2006 voor de liefde naar Nederland verhuisd. Na veel internationale werk- en leefervaring ben ik nu Manager T&O bij een kennis- en opleidingsinstituut op het gebied van duurzaamheid.

Samen met mijn man Kees woon ik in Edam. Naar aanleiding van de herindeling heb ik ervoor gekozen om met Beemster mee te gaan naar ons nieuwe gezellige VVD netwerk.

Favoriete plek in Purmerend of Beemster?

Het water! Wat is er mooier dan varend over de Beemster Ringvaart te genieten van het prachtige polderlandschap! 

Waarom de VVD?

Verantwoordelijkheid nemen, ook als het lastig is, aanpakken in plaats van commentaar leveren vanaf de zijlijn. Je kunt achterover leunen en wachten totdat een ander jouw leven beter maakt - of zelf een steentje bijdragen. Dat spreekt me enorm aan. Leve de doeners!

Wat wil je als bestuurslid bereiken?

Een levendige vereniging waar iedereen zich in thuis voelt: de politiek geïnteresseerde, de netwerker, en degene die gewoon gezelligheid zoekt. Informatie en activiteiten voor jong en oud.

Vertel eens iets over jezelf...

Mijn grote hobby is wandelen. Gewoon schoenen aan en één stap voor de ander zetten - dat is voor mij ultieme ontspanning. Daarbij vind ik lopen in een bos net zo leuk als een gezellige wijnwandeling. Ook grote steden als New York en Madrid verken ik het allerliefst te voet.