Jan Peter Dompeling

Mijn naam is Jan Peter Dompeling (1961), getrouwd met Karin en trotse vader van twee fantastische kinderen. In het dagelijks leven ben ik een actieve IT ondernemer. Na 12 jaar actief te zijn geweest als VVD raadslid in de gemeenteraad van Purmerend acteer ik nu liever op de achtergrond maar blijf graag betrokken bij de VVD.

Favoriete plek in Purmerend of Beemster?

De Koemarkt, hier komt alles bij elkaar!

Waarom de VVD?

Ik omarm het liberale gedachtegoed van de VVD. Ik vind het belangrijk dat alle mensen de kans moeten krijgen iets van hun leven te maken zonder betutteling van de overheid. En de mensen die niet in staat zijn het zelf te doen moeten we een handje helpen.

Wat wil je als bestuurslid bereiken?

De grootste uitdaging voor mij als bestuurslid is om een actieve vereniging te zijn waarbij de leden zich gerespecteerd en betrokken voelen.

Vertel eens iets over jezelf...

In mijn vrije tijd ga ik graag golfen of skiƫn en ik geniet enorm van het socializen met vrienden het liefst onder het genot van een drankje en hapje. Wat maar weinig mensen van mij weten is dat ik heel veel ontspanning vind in computer gaming, en dan met name in First Person Shooter games.