Remon Gans

Mijn naam is Remon Gans, samen met mijn vrouw Saskia en twee kinderen wonen we sinds 2004 in de Purmer-Zuid. Naast mijn rol als partner en vader heb ik samen met mijn partner een eigen VOF waarin wij potentieelmetingen, assessments en coaching aanbieden. Daarnaast ben ik ook actief binnen het sociaal domein bij diverse gemeenten. Privé verdiep ik mij graag in het reilen en zeilen binnen onze stad en als ontspanning mag ik graag een rondje toeren op de motor.  

Favoriete plek in Purmerend of Beemster?

Je eigen stek is natuurlijk een mooi rustpunt en daarmee ook een favoriete plek. Zeker met de huidige woningnood die er speelt is een eigen plek geen vanzelfsprekendheid. Ook wandelend door de stad of het buitengebied komen we vaak verborgen pareltjes tegen: denk aan de boomgaard Groenewoud of de jachthaven aan de Kanaalschans.

Waarom de VVD?

Van jongs af aan kon ik mij in de waarden van de VVD vinden: vrijheid, verantwoordelijkheid, verdraagzaamheid, sociale rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid. Ook de kennis en kunde binnen de partij is een groot goed. Ook benieuwd naar de kernwaarden? Je vindt ze hier>>>

Wat wil je als bestuurslid bereiken?

Ik hoor soms dat de politiek op afstand zit, of dat men niet naar de burger luistert. Uit ervaring heb ik geleerd dat als je een mening hebt je deze kan laten horen. Als bestuurslid met specialisatie secretaris is het spin in het web gevoel voor mij belangrijk. Heeft u een idee of mening, dan horen wij deze graag zodat wij hier de juiste actie op uit kunnen voeren.  

Vertel eens iets over jezelf...

Vanuit mijn technische achtergrond vind ik het heerlijk uitdagend om projectjes uit te voeren, van 3d-printen tot het ‘smart’ maken van de woning.